رئیس دانشگاه خبرداد:
واحدهای اقماری دانشگاه امیركبیر از حالت آموزشی خارج می شوند
به گزارش كنكوری رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر اظهار داشت: فعالیت واحدهای اقماری این دانشگاه از آموزشی صرف به پژوهشی و آموزشی تبدیل می شود.
به گزارش كنكوری به نقل از دانشگاه صنعتی امیركبیر، احمد معتمدی با اشاره به اینكه با تصویب راه اندازی ۲ دانشكده جدید، تعداد دانشكده های این دانشگاه به ۱۸ دانشكده رسیده است، اظهار داشت: در خیلی از دانشگاه ها رشته هایی مانند پلیمر و هوافضا به صورت یك گروه است اما این دانشگاه با راه اندازی دانشكده هایی به صورت تخصصی در حوزه های فنی و مهندسی فعالیت می كند.
وی اضافه كرد: دانشگاه های نسل سوم دانشگاه هایی هستند كه در چرخه اقتصادی نقش آفرینی دارند از این رو یكی از برنامه های راهبردی ما هم این مورد است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر تصریح كرد: با تقویت برج فناوری تعداد شركت های دانش بنیان مستقر در آن از ۱۰ شركت در سال ۹۳ به ۱۳۷ شركت افزایش یافته است.
معتمدی تصریح كرد: بر مبنای افزایش تقاضاهایی كه داشتیم درصدد هستیم كه تمامی فضاهای موجود دانشگاه به استقرار این نوع شركت ها اختصاص دهیم و با ساخت ساختمان جدید با حمایت معاونت علمی و شهرداری می توان در آینده انتظار داشت كه این فضا برای فعالیت های دانش بنیان دو برابر شود.
وی با اشاره به ۴ واحد اقماری دانشگاه در ماهشهر، كیش، بندر عباس و گرمسار اظهار داشت: واحد ماهشهر با اعتباراتی كه از جانب پتروشیمی تأمین می كند، پذیرش دانشجو دارد و تنها مأموریت این واحد آموزشی است كه برنامه داریم از ظرفیت های این منطقه برای توسعه فعالیت های علمی استفاده نماییم.
به گفته رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر ۶۸ درصد پتروشیمی های كشور در بندر ماهشهر مستقر است از این رو این منطقه قطب پتروشیمی كشور به حساب می آید.
معتمدی بندر عباس را قطب كشتی سازی دانست و با تاكید بر اینكه واحد بندر عباس این دانشگاه از وضعیت آموزشی خارج خواهد شد، اظهار نمود: واحد گرمسار برای مطالعه بر روی كویر فعالیت هایی را در دستور كار دارد.
وی با اشاره به اینكه اخیراً واحد اقماری كیش این دانشگاه به راه افتاده است، افزود: واحد دیگری در نمك آبرود به علت مزیت هایی كه در منطقه وجود دارد، به راه افتاده است. دانشگاه ها شرایط مناسبی برای سرمایه گذاری ندارند ولی می توانند از امكانات موجود بهره برداری كنند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیركبیر با تاكید بر اینكه با عنایت به تحولات علمی، دانشگاه ها باید از آموزش محور بودن فاصله گیرند، تصریح كرد: ما نیاز داریم تا مدل هایی برای توسعه فناوری در واحدهای اقماری دانشگاه تدوین نماییم.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب