پس از برگزاری مراسم سردار سلیمانی؛
حمله سایبری به سامانه های مجازی دانشگاه آزاد تایید شد
کنکوری: دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد از حمله سایبری به سامانه های آموزش مجازی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد بعد از برگزاری مراسم یادبود شهید سلیمانی آگاهی داد.
عزیز نجف پور آقابیگلو در گفتگو با خبرنگار مهر از حمله سایبری به سامانه های آموزش مجازی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد آگاهی داد و اظهار داشت: هفته گذشته برنامه ای با عنوان «سلیمانی؛ قهرمان صلح و همزیستی ادیان» انجام شد که در این جلسه از چهره های مختلف شیعه، سنی و مسیحی منطقه دعوت شده بود و همه این افراد در طول سخنرانی خود به هویت صلح و دوستی مکتب سلیمانی تاکید و اشاره داشتند.
وی اضافه کرد: برمبنای اطلاعات کسب شده، دو نفر از اعضای نشست مورد تهدید رسانه ای و جانی قرار گرفته بودند تا از شرکت در نشست اجتناب کنند و در نهایت یکی از سخنرانان نیز به سبب فشارها از حضور در برنامه منصرف می شود ولی اشخاص دیگر در برنامه حاضر شده و به ایراد سخنرانی پرداختند.
دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این مطلب که فردای برگزاری جلسه، سامانه های آموزش مجازی واحد الکترونیکی «وادانا»، که بزرگ ترین سامانه آموزش مجازی کشور است، مبتلا به اختلال شد، اظهار داشت: تیم فنی با بررسی اختلال متوجه شد که یکی از سرورهایی که خدمات بین المللی روی آن قرار دارد به شدت مورد حمله قرار گرفته اما هیچ صدمه ای به زیرساخت های واحد وارد نشد و تنها پس از یک ساعت، سامانه های آموزشی به حالت عادی برگشت.
نجف پور بیان کرد: همزمانی برگزاری برنامه یادبود شهید سلیمانی و حمله سایبری، این شائبه را تقویت می کند که حضور سخنرانان بین المللی و صحبت از حضور شهید سلیمانی در جبهه مقاومت، دلیل اصلی این حمله بوده است.
وی همین طور از ارسال ایمیل های تهدیدآمیز به آدرس پست الکترونیکی خود در مقام رئیس واحد الکترونیک دانشگاه آزاد آگاهی داد و اظهار داشت: این نشان میدهد که دشمنان حتی از نام و یاد چهره های مقاومت هم واهمه دارند و می ترسند که شخصیت های مذاهب و ادیان مختلف منطقه حول مکتب شهید سلیمانی دور هم جمع شوند و گفتگو کنند.
رئیس واحد الکترونیک دانشگاه آزاد ضمن بیان این مطلب که نظام سلطه بوسیله فضای مجازی و بطور خاص بوسیله پلت فرم های مختلف مبادرت به توسعه تسلط خود بر ملت ها می کند، اشاره کرد: ما برای حفظ استقلالمان چاره ای جز تقویت و توسعه حکمرانی فضای مجازی خودمان نداریم و حتما این پروسه نیازمند توسعه پلتفرم های بومی است.
منبع: كنكوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب