معاون رئیس جمهور:
طرح احسان دانش گامی مؤثر در راه عدالت آموزشی است
به گزارش کنکوری معاون امور مجلس رئیس جمهور اجرای طرح «احسان دانش» را در نیل به عدالت آموزشی و زیر پوشش قرار دادن دانش آموزان مناطق محروم روستایی اقدامی پرارزش و حائز اهمیت دانست و اظهار داشت: طرح ˮاحسان دانشˮ نمونه ای از هم افزایی، هماهنگی و تقسیم کار بین دستگاههای مختلف است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید دارند.
به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، سید محمد حسینی در آئین امضاء و تبادل تفاهمنامه چهارجانبه اجرا و پشتیبانی طرح احسان دانش بین وزارت آموزش و پرورش، ستاد اجرای فرمام حضرت امام ( ره) دانشگاه صنعتی شیراز و کانون دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع)، عدالت را مبحث محوری و آرمانی جمهوری اسلامی دانست و ضمن اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر لزوم تقویت اجرای عدالت در بخش های مختلف، اظهار داشت: تاسیس جهاد سازندگی بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با فرمان امام راحل حرکتی ارزشمند برای رفع محرومیت و رسیدگی به مناطق محروم و روستایی و در جهت عدالت گستری بود و جهاد سازندگی در کنار عمران و آبادانی به فعالیتهای فرهنگی هم توجه خاص داشت.
معاون رئیس جمهور با تجلیل از مشارکت و حمایت ستاد اجرایی فرمان امام از اجرای طرح احسان دانش اظهار داشت: ستاد اجرایی در کنار کمک های مادی که انجام می دهد، مسئولیت هایی هم در بخش فرهنگی و آموزشی همچون ساخت مدارس و مساجد در سرتاسر کشور دارد و طرح احسان دانش پیوست فرهنگی مناسبی برای اقدامات عمرانی و زیرساختی است.
حسینی اجرای طرح احسان دانش را گامی در راه عدالت آموزشی توصیف کرد و اظهارداشت: با اجرای این طرح دانش آموزان مستعد مناطق محروم از نعمت یادگیری از معلمان زبده و منابع ارزشمند برخوردار می شوند و این حرکت جهادی در کاهش شکاف و فاصله در حوزه تعلیم و تربیت موثر و مفید می باشد.
معاون پارلمانی رئیس جمهور اظهار داشت: در دوره کرونا آموزش مجازی با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گرفت و زیر ساخت های خوبی فراهم گردید که میتوان با مرتفع ساختن نقاط ضعف، اقدامات خوبی در جهت تقویت و ارتقای آموزش دانش آموزان مناطق مختلف کشور انجام داد.
حسینی ضمن اشاره به حضور و مشارکت کانون دانش آموختگان دانشگاه امام صادق (ع) و مجتمع آموزشی دانشگاه در اجرای این طرح اظهار داشت: احساس مسئولیت دانشگاه امام صادق (ع) در این حوزه قابل تقدیر است و این دانشگاه بنا به سفارش مرحوم آیت الله مهدوی کنی، در راه اثرگذار بودن دانشگاه در سطح کشور و خارج از ایران، گام گذاشته است که با عنایت به تجربیات و برخورداری از نیروی انسانی توانمند و متعهد می تواند در تولید محتوا، نقش مفید و مؤثری داشته باشد.
معاون رئیس جمهور تصریح کرد: طرح احسان دانش نمونه ای از هم افزایی، هماهنگی و تقسیم کار بین دستگاههای مختلف است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید دارند و مطمئنا این کار در ارتقای کیفیت آموزشی کشور، در شرایط عادی و شرایطی که امکان آموزش حضوی نباشد، موثر است و امیدواریم به فضل الهی جمعیت مورد نظر بعنی بالغ بر سه میلیون دانش آموز را در مراحل پنج گانه در خلال سه سال در بر بگیرد.
حسینی همینطور از توجه ویژه وزیر آموزش و پرورش به اجرای این طرح قدردانی و بر اهمیت توجه به حوزه پرورش در کنار آموزش تصریح کرد.
لازم به ذکر است توجه به دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار و تحقق عدالت آموزشی از اهداف اجرای طرح احسان دانش است که در مرحله اول بالغ بر ۷۰ هزار دانش آموز را در بر می گیرد و پیشبینی شده در بازه زمانی سه ساله و در پنج مرحله کل دانش آموزان مناطق محروم را زیر پوشش قرار دهد و حتی به علاقمندان خارج از ایران خدمت رسانی کند.
در این مراسم دکتر نوری وزیر آموزش و پرورش، دکتر علویان مهر رئیس دانشگاه صنعتی شیراز، حجت الاسلام میرلوحی و دکتر خواجه سروی از کانون دانش آموختگان دانشگاه امام صادق طی سخنانی به تشریح لزوم، نتایج و ابعاد طرح احسان دانش پرداختند و در انتها تفاهمنامه فیمابین به امضا رسید تا این اقدام پرارزش با پشتوانه بیشتری تداوم یابد.
منبع: konkoorist.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب