رئیس دانشگاه اصفهان:

کشورهای پیشرفته در راه کوچک شدن دانشگاه ها گام برمی دارند

کشورهای پیشرفته در راه کوچک شدن دانشگاه ها گام برمی دارند به گزارش کنکوری، رییس دانشگاه اصفهان اظهار داشت: در گذشته، دانشگاه ها برای انجام امور آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خود به فضای بیشتری نیاز داشتند اما دنیای امروز، دنیای ارتباطات و اطلاعات است؛ بنا بر این کشورهای پیشرفته در راه دانشگاه مجازی و کوچک شدن فضای آموزشی گام برداشته اند.


دکتر حسین هرسیج در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه دانشگاه ها در زمان برگزاری کلاس های درس بصورت حضوری می توانند از بستر فضای مجازی برای آموزش های تکمیلی بهره ببرند، توضیح داد: استفاده از فضای مجازی به عنوان یک ابزار برای توسعه آموزش، موضوعی جدید و تازه نیست. دوران کرونا، فرصتی برای دانشگاه ها فراهم نمود که برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی خودرا بر بستر فضای مجازی عرضه کنند. سیاست جدید وزارت علوم در زمینه آموزش در خصوص این است که کلاس های درس را بصورت حضوری برگزار کند؛ در این شرایط، دانشگاه ها می توانند از تجربه دوران کرونا در عرصه های مختلف بهره گیرند.
وی افزود: تجربه های به دست آمده از روزهای کرونائی می تواند در عرصه های مختلف آموزشی مانند برگزاری کلاس های فوق برنامه و ارتباطات بین المللی با حداکثر سرعت و کم ترین هزینه ممکن برای تبادل اطلاعات به کار گرفته شود. نه فقط مباحث آموزشی بلکه امور فرهنگی هم می تواند بر بستر فضای مجازی تولید شود و در اختیار دانشگاهیان قرارگیرد.
رییس دانشگاه اصفهان با اعلان اینکه فضای مجازی یک فرصت باارزش برای دانشگاه ها به حساب می آید، اشاره کرد: مراکز آموزش عالی کشور می توانند آن دسته از کارهایی را که بواسطه مضیقه بودجه و اعتبارات دریافتی نمی توانند بصورت عملی برگزار کنند بر بستر فضای مجازی اجرا کنند. دنیای امروز، دنیای ارتباطات و اطلاعات است؛ بنا بر این کشورهای پیشرفته در راه دانشگاه مجازی و کوچک شدن فضای آموزشی گام برداشته اند.
دکتر هرسیج با اعلان اینکه استفاده از فضای مجازی برای دست یابی به اهداف دانشگاه ها با چالش هایی همراه بود، اشاره کرد: بااینکه دانشجویان و اساتید جوان تر با فضای مجازی آشنا هستند اما اساتید که قدیمی تر هستند باید دراین زمینه آموزش ببینند. اگر دانشگاه ها بتوانند بسته های آموزشی و فرهنگی برای فضای مجازی تولید کنند و تولیدات آنها از میزان مصرف گرایی شان بیشتر باشد، فضای مجازی می تواند به یک فرصت تبدیل گردد. اگر فقط مصرف کننده اطلاعات دیگران باشیم، این امکان وجود دارد که با تهدید مواجه شویم.
وی با اعلان اینکه دانشگاه ها باید از افراد مستعد در زمینه علوم انسانی برای تولید محتوای مخاطب محور و مسئله محور در فضای مجازی استفاده کنند، اظهار داشت: گاهی اوقات، دانشگاه ها، جلساتی را با هزینه گزاف برگزار می کنند اما دانشجویان و اساتید در آن جلسات شرکت نمی کنند؛ چونکه احساس می کنند، این جلسات نمی تواند قسمتی از نیازهایشان را تامین کند. بازهم تاکید می کنم، باید تیمی متشکل از متخصصان در دانشگاه ها حضور داشته باشد که در عرصه های آموزشی، فرهنگی و پژوهشی مبتنی برنیاز دانشگاهیان محتوا تولیدکنند و از بستر فضای مجازی برای پیشبرد اهداف دانشگاه ها بهره ببرد.




منبع:

1402/01/18
17:04:11
5.0 / 5
378
تگهای خبر: آموزش , پژوهش , تولید , دانشجو
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور