برنامه های آموزشی تمامی رشته های مقاطع داروسازی در سال ۹۸ اعتباربخشی می شود

برنامه های آموزشی تمامی رشته های مقاطع داروسازی در سال ۹۸ اعتباربخشی می شود به گزارش كنكوری دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی به بیان عملكرد سال ۹۷ و برنامه های سال ۹۸ این دبیرخانه پرداخت.


به گزارش كنكوری به نقل از ایسنا، دكتر غلامرضا اصغری دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی با اشاره به فعالیت های این دبیرخانه در سال ۱۳۹۷، اظهار داشت: هدف تحول در آموزش داروسازی در چارچوب بسته های تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشكی است.
دكتر اصغری با بیان اقداماتی كه در جهت ارتقای آزمون های داروسازی صورت گرفته تصریح كرد: طراحی سوالات آزمون علوم پایه داروسازی، آزمون پذیرش دستیار، آزمون شفاهی و مصاحبه، آزمون كارشناسی ارشد، آزمون دانش آموختگان خارج از كشور و آزمون ارتقای دانش آموختگان خارج از كشور با تدوین شیوه نامه، فرم و دستورالعمل مربوطه انجام گرفت.
وی بر ضرورت ارتقای استانداردهای آموزش داروسازی تاكید و تصریح كرد: در سال ۹۷، ۱۲ بازدید ادواری از دانشكده های داروسازی انجام و با عرضه بازخورد به دانشگاه مربوطه، مواردی كه نیاز به بهبود دارند یادآوری شد.
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی از ضرورت بازبینی برنامه های آموزشی رشته های علوم پزشكی در جهت پاسخگویی به نیازهای جامعه و تطبیق با علم و فناوری روز سخن گفت و تصریح كرد: در سال ۹۷ بازبینی برنامه آموزشی رشته های PhD شیمی مواد خوراكی، بیوتكنولوژی دارویی، فارماكوگنوزی و همینطور رشته های كارشناسی ارشد علوم داروهای پرتوزا و رشته تركیبات طبیعی، دارویی و دریایی انجام شد.
وی با اشاره به اینكه روند بازبینی در برنامه آموزشی رشته مقاطع مختلف داروسازی ادامه دارد اضافه كرد: در سال ۹۸ بازبینی برنامه های آموزشی رشته های دكترای تخصصی داروسازی و كارشناسی ارشد كه بیشتر از ۵ سال از تاریخ تصویب آنها گذشته صورت خواهد گرفت. این برنامه بمنظور پاسخگویی به نیاز جامعه و بارویكرد آموزش مبتنی بر توانمندی و به روزشدن برنامه های آموزشی انجام می شود.
دكتر اصغری از سازماندهی هیأت های ممتحنه و ارزشیابی رشته های دكترای تخصصی داروسازی در جهت اجرای بسته آمایش سرزمینی، مأموریت گرایی، تمركز زدایی و ارتقای توانمندی دانشگاه ها سخن گفت و تصریح كرد: برنامه شكل گیری هیأت های ممتحنه كلان مناطق در چارچوب ۳ گروه الف، ب و ج انجام می شود.
وی افزود: گروه الف شامل اعضای هیأت ممتحنه و ارزشیابی از دانشكده های داروسازی مستقر در كلان مناطق ۲، ۳، ۴، ۶ و ۷ است، گروه ب شامل دانشگاه های مستقر در مناطق ۵، ۸ و ۹ و گروه ج شامل كلان مناطق ۱ و ۱۰ می باشد.
دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی با اشاره به اینكه اعضای هیأت های ممتحنه منطقه ای از جانب مناطق معرفی شده و احكام آنها بعد از تأیید دبیرخانه شورای آموزش داروسازی صادر گردیده است اظهار داشت: در هر رشته، هریك از گروه های الف، ب و ج دبیر هیأت ممتحنه و ارزشیابی مستقل دارند كه در تعامل با دبیرخانه فعالیت می كنند.
وی افزود: هدف از تشكیل هیأت های ممتحنه منطقه ای این است كه از تمامی اعضای هیأت علمی دانشگاه ها در طراحی سوالات آزمون ها استفاده گردد. گنجینه سوالات با كمك این اساتید تكمیل و طی مراحلی سوالات بازنگری و نهایتاً بانك سوالات آزمون های داروسازی تكمیل و در طراحی سوالات آزمون ها از بانك استفاده می شود.
دكتر اصغری به برنامه دبیرخانه داروسازی در سال ۹۸ برای اعتبار بخشی برنامه های آموزشی در مقاطع كارشناسی ارشد، دكترای حرفه ای، دكترای تخصصی رشته های مختلف داروسازی و همینطور رشته تخصصی داروسازی بالینی اشاره نمود و تصریح كرد: این فعالیت در جهت بسته اعتباربخشی از بسته های تحول در حوزه آموزش انجام می شود.
او در آخر اضافه كرد: تمامی برنامه های آموزشی اجرا شده در دانشكده های داروسازی با استانداردهای تعریف شده ارزیابی درونی و ارزیای بیرونی شده و بازخورد آن به دانشكده اعلام می شود. انجام اعتباربخشی سبب توجه بیشتر به افزایش كیفیت در آموزش داروسازی كشور می شود.



1398/01/11
15:24:50
5.0 / 5
4892
تگهای خبر: آموزش , پزشكی , تكنولوژی , دانشكده
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور