پرواز استارشیپ تا اطلاع ثانوی ممنوع!

پرواز استارشیپ تا اطلاع ثانوی ممنوع! کنکوری: اداره هوانوردی فدرال آمریکا(FAA) بدنبال انفجار روز گذشته موشک استارشیپ متعلق به شرکت اسپیس ایکس در آسمان، پرتاب این موشک را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرد. پیش از این که اجازه پرتاب مجدد به آن داده شود، اسپیس ایکس باید تحقیقات خودرا دراین خصوص تکمیل کند.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، اداره هوانوردی فدرال(FAA) به شرکت اسپیس ایکس فرمان داده است تا تحقیقات دقیقی را درباره ی علت انفجار موشک استارشیپ(Starship) این شرکت در حین پرواز انجام دهد. بدین سبب تا آن زمان که این اداره تحقیقات گزارش شده اسپیس ایکس را تایید نکند، این شرکت اجازه نخواهد داشت به پرتاب های استارشیپ ادامه دهد.
به نظر می رسید پرتاب اسپیس ایکس مانند پرتاب گذشته آن، براساس برنامه ریزی و بدون انفجار پیش رود. در این پرتاب، استارشیپ با موفقیت از سکوی پرتاب خارج شد و اسپیس ایکس حتی توانست تقویت کننده های آنرا فرود بیاورد و در هوا بگیرد، اما بعد از آن، تنها هشت و نیم دقیقه بعد از بلند شدن موشک، فضاپیمای استارشیپ در آسمان منفجر شد.
حالا اداره هوانوردی فدرال آمریکا در واکنش به این انفجار ناگهانی، یک «منطقه واکنش به آوار» را فعال کرد و پروازهای اطراف محل حادثه را کم کرد یا منحرف کرد تا از حوادث بیشتر پیشگیری کند و همین طور پروازهای خطوط هوایی گوناگون را به تاخیر انداخت.
در بیانیه اداره هوانوردی فدرال آمده است که در اثر ریزش آوار به کسی لطمه نرسیده است، اما تلاش می شود تا گزارش های مربوط به خسارات وارده به اموال عمومی را تأیید کند.
تحقیقات که اسپیس ایکس در این زمینه انجام می دهد، نه فقط باید مشخص نماید که چه چیزی موجب انفجار شده است، بلکه باید اقدامات اصلاحی را نیز برای ممانعت از تکرار آن انجام دهد.
اسپیس ایکس می گوید داده های اولیه نشان می دهند که آتش ابتدا در قسمت عقب موشک رخ داده است.
این نخستین باری نیست که استارشیپ با پایانی انفجاری روبرو می شود. پرتاب های چندگانه استارشیپ تا حالا با انفجار تقویت کننده ها یا خود استارشیپ یا هر دو به انتها رسیده است. با این وجود، انگار این شرکت در فرود و گرفتن و استفاده مجدد از تقویت کننده های «سوپر هوی»(Super Heavy) بهتر شده است.
فرود موفقی که پیش از این انفجار اخیر انجام شد، دومین باری را رقم زد که اسپیس ایکس می تواند یک موشک را دقایقی بعد از پرتاب، با بازوهای تعبیه شده روی سکوی پرتاب در هوا بگیرد. نخستین شکار موفق «سوپر هوی» در اکتبر ۲۰۲۴ رقم خورد.




منبع:

1403/10/29
11:40:48
5.0 / 5
7
تگهای خبر: تحقیقات , شركت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور