رئیس دانشگاه علوم توانبخشی در مراسم گرامیداشت مقام استاد :

نخستین پژوهشكده سالمندی و پژوهشكده سیاستگذاری توانبخشی ایجاد می شود

نخستین پژوهشكده سالمندی و پژوهشكده سیاستگذاری توانبخشی ایجاد می شود رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با تکیه بر این که باید در انتخابات، مشارکت داشته و به وظیفه خودمان عمل نماییم، خطاب به اعضای هیات علمی خاطرنشان کرد: تاسیس نخستین پژوهشکده سیاستگذاری توانبخشی، نخستین پژوهشکده سالمندی و متولی گری شبکه تحقیقات اجتماعی کشور در برنامه دانشگاه است و از این به بعد، مأموریت های دانشگاه، ملی است و انتظار است که اساتید هم در تحقق آنها همکاری و مشارکت داشته باشند.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا خانکه در مراسم سالروز گرامی داشت مقام " استاد" که در جمع معاونان و اعضای هیات علمی این دانشگاه به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، در بخشی از سخنان خود به مبحث انتخابات ریاست جمهوری پرداخت و اضافه کرد: شرکت در انتخابات، یک حق است و بعد، یک وظیفه است و باید از حقی که سالها برای آن مبارزه شد، استفاده نماییم. چون که کشور مال ماست و همانطور که مقام معظم رهبری گفتند، باید انتخاب اصلح داشته باشیم و به برنامه و سوابق، رای بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: معاونت دانشجویی با همراهی دانشجویان و همه اعضای هیات علمی در این مهم مشارکت کنند و با مشارکت حداکثری نشان بدهیم که کشور مترقی و بالنده ای داریم و لایق مردم سالاری دینی هم هستیم.
دکتر خانکه شهادت امیرالمومنین علی (ع)، اعجاز آفرینش را تسلیت گفت و زندگی ایشان را الگویی نه تنها برای مسلمانان، بلکه مورد توجه دیگر ادیان و بهره گیری از زندگی آن بزرگوار دانست.
وی با ارج نهادن بر مقام استاد، معلمی را برای خود افتخار دانست و اضافه کرد: من با تمام وجود به این شغل علاقه دارم و چه چیزی بهتر از اینکه ما در یک محیط دانشگاهی کار می نماییم و برای آموزش و پرورش جوانان کشورمان تلاش می نماییم.
دکتر خانکه ضمن اشاره به وضعیت انتشار کرونا در کشور که از یک سال پیش، شیوه زندگی مردم را تغییر داد و گروه های مختلف جامعه را متاثر کرد، اظهار داشت: طی یک سال قبل همه مردم در سختی بودند و خانواده ها یا مستقیما با بیماری و صدمه های روانی و اجتماعی آن روبه رو بوده و یا شاهد مشکلات در بین بستگان خود بودند.
رئیس دانشگاه علوم توانبخشی تصریح کرد: مهم ترین وظیفه دانشگاه، آموزش است. چون که افرادی تربیت می شوند تا در آینده، کشور را توسعه بدهند و با عنایت به اهمیت نقش معلمان و اساتید، شغل معلمی تعطیلی ندارد، همانطور که طی یک سال قبل معلمان و اساتید شبانه روز در خدمت دانشجویان بودند و با سختی دست از آموزش برنداشتند، و برای تولید شواهد علمی، به فعالیتهای پژوهشی هم پرداختند که جای تقدیر دارد.
وی از دو مأموریت دانشگاه در دو حوزه "توانبخشی" و " سلامت اجتماعی" نام برد و اظهار داشت: این انتظار از دانشگاه ما است که در سیاستگذاری توانبخشی فعالیت کند. ضمن آنکه با تغییر نام دانشگاه و پررنگ شدن مأموریت دانشگاه در حوزه سلامت اجتماعی، از ۲۸ اسفندماه گذشته از جانب مقام عالی وزارت بهداشت، مسئولیت رصدخانه اجتماعی کووید ۱۹ به دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی سپرده شد تا عوامل اجتماعی مؤثر بر بحران کرونا مورد بررسی قرار گرفته و شواهد علمی جهت سیاستگذاران و برنامه ریزان تولید شود.

تاسیس نخستین پژوهشکده سیاستگذاری توانبخشی و نخستین پژوهشکده سالمندی
متولی گری شبکه تحقیقات اجتماعی کشور در برنامه دانشگاه

دکتر خانکه ضمن اشاره به اینکه تاسیس نخستین پژوهشکده سیاستگذاری توانبخشی، نخستین پژوهشکده سالمندی و متولی گری شبکه تحقیقات اجتماعی کشور در برنامه دانشگاه است، خطاب به اعضای هیات علمی خاطرنشان کرد: از این به بعد، مأموریت های دانشگاه، ملی است و انتظار است که اساتید هم در تحقق آنها همکاری و مشارکت داشته باشند.
وی، مروری بر فعالیتهای معاونت درمان طی ماه های اخیر داشت و اظهار داشت: حوزه درمان در دوره کرونا، سربلند بوده و از راه راه اندازی بخش های درمان کرونا در مرکز روانپزشکی رازی، تهیه تجهیزات سی تی اسکن و اکسیژن ساز و اجرای منظم و گسترده برنامه واکسیناسیون کرونا در مراکز درمانی و پوشش بالای ۹۵ درصدی این برنامه، به وظیفه خود بخوبی عمل کرده است. با تلاش معاونت توسعه دانشگاه هم مطالبات همکاران مراکز درمانی پرداخت شده، پروژه های عمرانی فعال شدند و بازسازی فضاهای فیزیکی داخل دانشگاه، تداوم یافت.
دکتر خانکه همینطور از اعضای هیات علمی و کارشناسان در همه بخش های دانشگاه خواست تا برای متحول کردن دانشگاه مشارکت کنند و هیات علمی جوان با عرضه ایده های نو، در فعالیتهای آموزشی و پژوهشی تحول ایجاد کنند.
رئیس دانشگاه دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در انتها سخنانش، از اعضای هیات علمی، هیات رئیسه دانشگاه و بخصوص دکتر سیدعلی حسینی و دکتر خرم خورشید که در پشتیبانی از برنامه های دانشگاه بسیار تلاش کردند و از دکتر خدایی معاون آموزشی و مدیران زیرمجموعه معاونت آموزشی که در انتخاب برترین های آموزشی و برگزاری این مراسم زحمت کشیدند، تشکر کرد.
در ادامه، حجت الاسلام عباسی، معاون دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه طی سخنانی، اظهار داشت: در سالروز معلم و استاد که با ایام لیالی قدر مصادف شده است، از روح بلند امیرالمومنین علی (ع) استمداد می جوئیم که آنچه به خیر و مصلحت نظام و ملت است، قرار بدهند.
وی ضمن اشاره به جایگاه پرارزش معلم نزد ائمه اطهار اظهار نمود: حضرت علی (ع) فرمودند، " کسی که انسان فرهیخته را احترام بگذارد، به خداوند احترام گذاشته است " و همینطور گفتند " اگر انسان فرهیخته و دانشمندی را دیدید، او را تکریم کنید".
معاون دفتر نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی همینطور به خصوصیات اخلاقی شهید مطهری اشاره نمود و اضافه کرد: ایشان علاوه بر تدریس علم و دانش، همواره به تربیت شاگردان و نسل جوان توجه داشتند و امیدوارم که ما هم بتوانیم به وظایف خود عمل کرده و از خداوند بخواهیم که این فرصت خدمت را برای ما فراهم آورد.
دکتر محمدرضا خدایی، معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی هم ضمن تسلیت به مناسبت شهادت مولای متقیان، از زحمات همه اعضای هیات علمی، اساتید و مربیان دانشگاه و همه افرادی که به شکلی در بخش آموزش مشارکت و همکاری دارند، تشکر کرد و اظهار داشت: در روزهای کرونا، کار اعضای هیات علمی چند برابر شد، چون که هم دغدغه دانشجویان را داشتند و هم سختی های فضای مجازی به لحاظ پاسخگویی نیازهای آموزشی را تحمل کردند.
وی به اجرای برنامه واکسیناسیون کرونا برای اعضای هیات علمی دانشگاه اشاره نمود و اضافه کرد: برپایه برنامه زمان بندی معاونت درمان، واکسیناسیون اعضای هیات علمی بتدریج انجام می شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی با توضیح کوتاهی از چگونگی انتخاب اساتید نمونه و برترین های حوزه آموزش، اظهار داشت: انتخاب ها برپایه امتیازدهی به فعالیتهای اساتید انجام شده است که توسط دکتر سجادی به صورت کامل بیان می شود و آنچه که سال جاری برای نخستین بار انجام شده است، توجه به زحمات کارشناسان و کارکنان حوزه آموزش است که در این روز مورد تقدیر قرار می گیرند.
دکتر حمیرا سجادی، مسئول واحد هیات علمی دانشگاه علوم توانبخشی هم در ادامه با عرضه آماری از تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه و تعداد دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی، نحوه و ضریب امتیازدهی به فعالیتهای اعضای هیات علمی جهت انتخاب استاد نمونه را توضیح داد.
او همینطور شاخصهای ارزیابی فعالیتهای آموزشی اعضای هیات علمی و شاخصهای ارزیابی کیفی همکاری اعضای هیات علمی با واحد EDC را در انتخاب استاد نمونه، مؤثر دانست.
دکتر سجادی، نحوه امتیازدهی به گروه ها و انتخاب گروه های نمونه را توضیح داد و اضافه کرد: بخشی از مراسم هم به تقدیر از اساتید بازنشسته که فعالیت افتخاری با دانشگاه دارند، اساتید بازنشسته سال قبل و افرادی که طی یک سال قبل در زمینه کووید ۱۹ فعالیت داشتند، اختصاص دارد.
به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برهمین اساس، برگزیدگان و برترین های حوزه آموزش که توسط رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و معاون دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مورد تقدیر قرار گرفتند، عبارت بودند از:
دکتر امیرمسعود عرب - رئیس سابق دانشگاه
دکتر آرش میراب زاده - معاون سابق آموزشی دانشگاه
اساتید بازنشسته که فعالیت افتخاری با دانشگاه دارند ( دکتر روشنک وامقی – دکتر فربد فدایی)
دو عضو هیات علمی که سال قبل بازنشسته شدند (دکتر شعاعی از گروه مشاوره – دکتر رهگذر از گروه آمار زیستی)
اعضای هیات علمی که برپایه امتیازدهی به فعالیت ها، بالاترین امتیاز را کسب کرده اند (از هر گروه یک نفر انتخاب شده است) – (دکتر فرحناز محمدی – دکتر طلیعه ظریفیان – دکتر غلامرضا امینیان – دکتر امیرحسین کهلایی – دکتر معصومه پورمحمدرضا تجریشی – دکتر مهشید فروغان)
استاد جوان نمونه با بالاترین امتیاز (دکتر مریم سلیمانی از گروه علوم پایه)
استاد همکار در تهیه بسته های تحول و دیگر فعالیتهای معاونت آموزشی (دکتر نازیلا اکبر فهیمی از کاردرمانی)
استاد فعال در زمینه کووید ۱۹ (دکتر بیژن خراسانی - گروه علوم بالینی)
استاد فعال در حوزه آموزش و پژوهش با امتیاز بالا (دکتر فریبا یادگاری – گروه گفتاردرمانی)
استاد فعال در عرضه فرایند نوآورانه آموزشی (دانش پژوهی) – (دکتر معارف وند – گروه مددکاری اجتماعی)
گروه آموزشی نمونه (گروه سلامت در حوادث و فوریت ها)
وبسایت نمونه (گروه آموزشی گفتاردرمانی)
گروه های آموزشی فعال در حوزه کووید ۱۹ (روانپزشکی – رشد و پرورش کودکان پیش دبستانی)
همکاران پرکار معاونت آموزشی (دکتر هما رضایی – طیبه میرهاشمی – سجاد کشاورز – محمد محمدی)
اساتیدی که اخیرا ارتقای رتبه داشتند (دکتر ارسلانی – دکتر طلیعه ظریفیان – دکتر نازیلا اکبرفهیمی و دکترمحمد صیاد نصیری).



1400/02/17
12:33:34
5.0 / 5
1238
تگهای خبر: آموزش , آموزش و پرورش , استاد , برگزیدگان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۲
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور