رئیس دانشگاه تهران خبر داد

اعلام ظرفیت پذیرش هیات علمی در دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران

اعلام ظرفیت پذیرش هیات علمی در دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران به گزارش کنکوری رئیس دانشگاه تهران از ظرفیت سازی برای جذب ۲۰ هیات علمی در دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه طی دو سال گذشته اطلاع داد و اظهار داشت: امیدواریم از سال آینده بسته جدیدی برای پذیرش دانشجو در دانشکده تجارت و مالیه داشته باشیم.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر سید محمد مقیمی در آئین رسمی افتتاح دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران ضمن اشاره به استقرار موقت دانشکده تجارت و مالیه در فضای فیزیکی مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه، اظهار داشت: کارهای زیرساختی، زمان بر و هزینه بر است و با استفاده از امکانات موجود دانشگاه میتوان هم در هزینه صرفه جویی نمود و هم سرعت انجام امور را بالا برد.

رئیس دانشگاه تهران ضمن اشاره به ایجاد دانشکده تجارت و مالیه بر مبنای رویکرد تقاضامحوری و نیاز صنعت و جامعه، اضافه کرد: شکل گیری دانشکده تجارت و مالیه، فرآیندی کارآفرینانه را طی کرده است و تابحال ۲۵ تفاهمنامه بین این دانشکده و صنعت امضا شده است. محیط صنعت و تجارت و مالیه به شدت تشنه این نوع فعالیتهای علمی است.

استاد دانشکده مدیریت دانشگاه تهران با ابراز تأسف نسبت به عدم شکل گیری فضای گفتمانی مناسب در حوزه تجارت و مالیه بین بخش خصوصی و دولتی، اظهار نمود: خوشبختانه در نشست هایی که دانشکده تجارت و مالیه با حضور مقامات دولتی و خصوصی و تشکل های خصوصی برگزار کرده، گفت وگوی طرفینی بوجود آمده است که این نشان داده است دانشکده تجارت و مالیه می تواند با ایفای نقش واسط بین بخش دولتی و خصوصی، با زبان علمی زمینه همکاریهای مشترک را فراهم نماید.
وی تصریح کرد: به طور عمده فضای پیشرفت علمی کشور جلوتر از محیط صنعت مربوطه است، اما یکی از حوزه هایی که دانشگاه از صنعت عقب تر است همین حوزه تجارت و مالیه است. انصافاً عرصه عملی تجارت در زمینه ابتکارات و نوآوری هایی که در بخش های عملیاتی، ملی و بین المللی داشته، در بخش هایی از دانشگاه جلوتر است؛ به صورتی که اصطلاحات و مباحث نوآورانه ای که در مباحث تجاری در بخش خصوصی به وجود آمده، بعدها وارد ادبیات دانشگاه شده است.
دکتر مقیمی شکل گیری دانشکده تجارت و مالیه را با هدف تربیت نخبگان متناسب با نیازهای جامعه دانست و خاطرنشان کرد: مدیران در حوزه هایی نظیر امور مالیاتی، گمرک، بانک و بیمه گلایه دارند که خروجی دانشگاه ها منطبق با نیازهایشان نیست. از طرفی هم با موجی از فارغ التحصیلان مواجه هستیم که آینده کاری مبهمی دارند، فرصت های شغلی در بازار کار برای آنها پیشبینی نمی گردد و در نهایت برخی در بازار کار غیرمرتبط جذب می شوند یا برخی هم مهاجرت می کنند. ازاین رو کارآمدسازی رشته ها و به روزرسانی محتواها متناسب با نیازهای جامعه می تواند در اشتغال فارغ التحصیلان و پیشگیری از مهاجرت دانش آموختگان مؤثر باشد.

رئیس دانشگاه تهران ضمن اشاره به کوشش برای تعریف رشته های جدید و کاربردی در دانشکده تجارت و مالیه، اظهار نمود: ایجاد رشته های جدید در این دانشکده بر مبنای شناسایی نیازهای روز است که در نتیجه گفتگو با بخش خصوصی و مالی کشور به آنها می رسیم. بدین سان امیدواریم از سال آینده بسته جدیدی برای پذیرش دانشجو در دانشکده تجارت و مالیه داشته باشیم.
دکتر مقیمی از ظرفیت سازی برای جذب ۲۰ عضو هیئت علمی پیمانی در دانشکده تجارت و مالیه در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ اطلاع داد و اظهار داشت: تلاش می نماییم سازوکارهای تسریع کننده برای منابع مالی، جذب نیرو، جذب هیئت علمی و پذیرش دانشجو برای این دانشکده داشته باشیم.
رئیس دانشگاه تهران همینطور درباره شیوه تأمین نیروی انسانی لازم برای دانشکده تجارت و مالیه هم اظهار نمود: درخواست زیادی برای انتقال کارکنان از سایر دستگاه ها به دانشگاه تهران داشته ایم که درحال مصاحبه هستند و منبع مناسبی برای تأمین منابع انسانی دانشکده های جدید می باشند.
رئیس دانشگاه تهران درباره لزوم کوشش برای توسعه فعالیتهای دانشکده تجارت و مالیه عنوان کرد: در فرآیندهای اثرگذار در تجارت - چه در داخل و چه در سطح بین المللی – به شدت گرفتار مشکل هستیم که این مشکلات ناشی از عدم آشنایی ما با تجارت بین الملل بوده و فرصت های ما را یکی بعد از دیگری از بین برده و حتی در مواقعی تبدیل به تهدید کرده است؛ چونکه چارچوب های علمی و منطقی برای فرآیندهای اثرگذار در تجارت طراحی نشده و متولی مشخصی ندارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، او در آخر با ابراز امیدواری نسبت به این که این دانشکده تبدیل به تریبونی برای بیان مسائل و مشکلات تجارت در کشور شود، تصریح کرد: باید از ابتکارات متخصصانی که در عرصه بین المللی تجربه کسب کرده اند استفاده نماییم و الگوهای جدید را متناسب با شرایط جدید و ویژه کشور طراحی و عرضه نماییم. هر چند بحث های در ارتباط با تجارت و مالیه به صورت جسته و گریخته در بخش های مختلف دانشگاه تهران همچون دانشکده های اقتصاد و مدیریت دنبال می شود ولی این مورد در دانشکده تجارت و مالیه به صورت زنجیره ای و به هم پیوسته دیده شده و تمامی ارکان تجارت بین الملل مورد توجه قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر هاشم آقازاده رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران هم در آئین رسمی افتتاح این دانشکده، از پذیرش نخستین دوره دانشجو در این دانشکده جدیدالتاسیس در ۳ رشته کارشناسی و چهار رشته گرایش مقطع کارشناسی ارشد از مهر ماه ۱۴۰۱ اطلاع داد و اظهار داشت: در نخستین دوره پذیرش دانشجو در این دانشکده، در مقطع کارشناسی رشته های مدیریت بیمه، مدیریت بانکداری و مدیریت امور گمرکی و مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی در سه گرایش تجارت داخلی، تجارت بین الملل و تجارت الکترونیکی و رشته اقتصاد گرایش تجارت الکترونیکی نسبت به پذیرش دانشجو اقدام می شود.
وی در تشریح ساختار دانشکده تجارت و مالیه هم از پیشبینی شش گروه علمی شامل علوم تجارت داخلی، علوم تجارت خارجی، تجارت الکترونیکی، گروه مدیریت بانک و بیمه، گروه مدیریت بورس و سرمایه گذاری و گروه مدیریت امور مالیاتی اطلاع داد.
وی درباره جذب هیئت علمی در دانشکده تجارت و مالیه، از اعلام رشته های مورد نیاز این دانشکده در فراخوان اخیر جذب هیئت علمی اطلاع داد و اظهار داشت: مسیرهای دیگری نظیر جذب استاد وابسته و همینطور مأموریت و انتقال اساتید دانشگاه های دیگر با در نظر گرفتن صلاحیت های علمی و کیفی مدنظر است.
رئیس دانشکده تجارت و مالیه دانشگاه تهران همینطور از مصوبه شورای پژوهشی دانشگاه تهران برای ایجاد مؤسسه مطالعات مشاوره تجارت و مالیه اطلاع داد و اظهار داشت: این مورد در نوبت بررسی در هیأت رئیسه دانشگاه قرار دارد.
وی از بررسی راه اندازی پارک فناوری مشترک توسط دانشگاه تهران و اتاق بازرگانی در حوزه تجارت و مالیه اطلاع داد و خاطرنشان کرد: این دانشکده یک دانشکده تقاضامحور است تا بتواند در ارتباط با حوزه عملیاتی و اجرایی نسبت به آموزش و تربیت نیروی انسانی، ساماندهی پژوهش های کاربردی و فعال سازی مراکز رشد، نوآوری و پارک های فناوری تخصصی اقدام نماید.




منبع:

1401/04/31
13:08:14
5.0 / 5
437
تگهای خبر: آموزش , استاد , اشتغال , بیمه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور