دهقانی خبر داد
توسعه بازار دانش بنیان ها با بوجودآوردن صندوق تضمین کالاها و خدمات دانش بنیان
کنکوری: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست مدیران پارک های علم و فناوری شرق کشور از امکان بهره مندی پارک های علم و فناوری سراسر کشور از تسهیلات اعتبار مالیاتی ذیل قانون جهش تولید دانش بنیان آگاهی داد.
به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا و به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نشست هم اندیشی فعالان زیست بوم نوآوری شرق کشور با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور، رؤسای پارک های علم و فناوری استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی اجرا شد.
دهقانی از راه اندازی صندوق تضمین کالاها و خدمات دانش بنیان با هدف کمک به خرید قطعی با ترویج فرهنگ کارآمد بودن این تولیدات آگاهی داد و اضافه کرد: این صندوق، ابزاری جدید و کارآمد جهت کمک به پشتیبانی از توسعه بازار داخلی تولیدات دانش بنیان است. این صندوق که با پیگیری معاونت علمی تصویب شده، طی یک ماه آتی راه اندازی می شود. سرمایه اولیه این صندوق، یک هزار میلیارد تومان است و می تواند تا ۱۲ هزار میلیارد تومان تضامین ارائه دهد. به کمک این صندوق، مشکل اعتماد به محصولات دانش بنیان ایران ساخت کاملا حل می شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در این جلسه ضمن اشاره به ظرفیتهای قانون جهش تولید دانش بنیان برای رونق زیست بوم فناوری و نوآوری عنوان کرد: حمایت ها و تسهیلات بسیار عالی و کارآمدی ذیل قانون جهش تولید دانش بنیان پیش بینی شده است که تسهیلات اعتبار مالیاتی از کارآمدترین و مهم ترین این حمایت ها به حساب می آید. در قالب این حمایت، تحقیق و توسعه از تسهیلات در قالب اعتبار مالیاتی برخوردار می شود که با پیگیری های انجام شده، بتازگی توافق نامه ای با وزارت علوم منعقد گردید که برمبنای آن دانشگاه ها حداقل به میزان دو هزار میلیارد تومان از تسهیلات اعتبار مالیاتی بهره مند می شوند.
دهقانی ضمن اشاره به تصویب شیوه نامه بهره مندی دانشگاه ها از این تسهیلات اظهار داشت: این شیوه نامه پروسه بهره مندی از این تسهیلات را آسان کرده و رؤسای دانشگاه ها می توانند بطور مستقل اعتبار مالیاتی و هزینه کردهای پروژه های تحقیق و توسعه فناوری را تایید کنند.
وی ادامه داد: ممکنست سرمایه گذاران حوزه تحقیق و توسعه نسبت به دریافت قطعی این اعتبار مالیاتی نگرانی هایی داشته باشند، اما خوشبختانه این مساله هم تدبیر شده است و حتی برای تحقق پروژه به طرف سرمایه گذار، تضمین لازم برای قطعیت دریافت اعتبار مالیاتی داده می شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان، با اشاره به اینکه اعتبار مالیاتی یک ابزار حمایتی و مشوق ویژه است که کمتر شناخته شده و ظرفیتهای بسیاری برای توسعه زیست بوم فناوری و نوآوری دارد، افزود: به جهت اینکه بتوانیم الگوی اعتبار مالیاتی را ترویج نماییم و تحقق ببخشیم مشوقی تعیین کردیم در خصوص این که پارک های دانش و فناوری، دانشگاه ها و سایر مجموعه ها به هر میزان که اعتبار مالیاتی جذب کنند، از حمایت مالی بلاعوض نیز برخوردار خواهند شد.
دهقانی افزود: پارک های علم و فناوری با استفاده از الگوی حمایتی اعتبار مالیاتی می توانند حتی تا میزان دو برابر بودجه مصوب، اعتبار مالیاتی را ذیل پروژه ها جذب کنند.
در این جلسه که به میزبانی کارخانه نوآوری مشهد برگزار گردید، مدیران پارک های علم و فناوری سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و خراسان جنوبی به معرفی فعالیت ها، برنامه های پیش رو و بیان چالش ها پرداختند. معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری نیز ضمن بیان راه حل ها و نکات، دستورات لازم برای پیگیری و تحقق موارد مطرح شده را صادر کرد.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب