رئیس دانشگاه علوم پزشكی تهران:
تلاش می کنیم امکان فعالیت اساتید پیشکسوت همچنان در دانشگاه فراهم باشد
کنکوری: رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در دیدار با اعضای هیئت علمی گروه ارتوپدی، بعد از شنیدن با اهمیت ترین دغدغه های این گروه و دستور پیگیری برای حل این چالش ها، بر حرکت مبتنی بر برنامه و افزایش امیدآفرینی در گروههای آموزشی دانشگاه تاکید نمود.
به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا، دکتر حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با ارج نهادن به کوشش های مسئولان پیشین دانشگاه اظهار داشت: در این دوره، بهترین الگوی مدیریتی که بر طبق مطالعات مختلف برگزیدم، مدل مدیریت خطی و مسطح است. با عنایت به تمایل جامعه ما به مشارکت در حوزه های مختلف، این الگو می تواند نتیجه بهتری از مدل سلسله مراتبی داشته باشد.
دکتر قناعتی بعد از شنیدن چالش گروه ارتوپدی در تامین نیروی انسانی اظهار داشت: بازنشستگی در دانشگاه بر طبق ضوابط مشخص به انجام می رسد. با عنایت به فعالیت بیش از ۲۰۰۰ عضو هیئت علمی در دانشگاه، سالانه حدود ۶۰ تا ۷۰ عضو هیئت علمی به سن بازنشستگی می رسند و از آنجاکه تامین ردیف نیروی انسانی کار راحتی نیست باید قسمتی از نیروهای مسن بازنشسته شوند تا افراد جوان تر جذب گروه شوند. البته تلاش می نماییم امکان فعالیت اساتید پیشکسوتی که با جان و دل برای آموزش جوانان وقت می گذارند، همچنان فراهم باشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به تلاش دانشگاه برای افزایش امکانات رفاهی اظهار داشت: در حوزه تامین مسکن، برداشتن سقف کارانه، افزایش کمک هزینه دانشجویان و مسکن اساتید اقداماتی انجام شده است و پیگیر افزایش امکانات رفاهی اعضای هیئت علمی و فراگیران هستیم.
دکتر قناعتی در بخش دیگری از سخنان خود بر امیدآفرینی اصرار کرد و اضافه کرد: کشورمان شرایط سخت تری را در دوران دفاع مقدس پشت سرگذاشته و الان بااینکه تحریم ها مشکلاتی را ایجاد کرده اما شرایط بهتر از گذشته است بدین سبب باید بجای القای ناامیدی، امیدواری را در میان اعضای گروه ترویج نماییم. ما هم در دانشگاه تلاش می نماییم مشکلات شما را حل نماییم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر حرکت مبتنی بر برنامه اصرار کرد و اظهار داشت: انتظار دارم گروه ارتوپدی بر طبق برنامه عملیاتی دانشگاه، مسیر پیشرفت خودرا تببین و اگر در این راه با چالشی روبرو شد به ما منتقل کند تا به حل آن کمک نماییم. شما دانشمندان این حرفه هستید و می توانید تحولات بزرگی را رقم بزنید.
دکتر قناعتی، با اشاره به پیشرفت های قابل توجه دانشگاه در این دوره اظهار داشت: رسالت دانشگاه افزایش طول عمر و ارتقا کیفیت زندگی مردم است و تلاش می نماییم آموزش و پژوهش دانشگاه مبتنی بر این محور باشد. در امتداد مسئولیت اجتماعی دانشگاه در کمک به مردم نیز، پویش نیکوکاری شکل گرفته و مشکلات ۷۰۰ هزار خانوار از ۱ میلیون خانوار تحت پوشش دانشگاه شناسایی شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران از گروه ارتوپدی خواست با مشارکت در چالش نیکوکاری، برای حل مشکلات مردم تلاش کنند و اضافه کرد: ارتوپدی نقش مهمی در توانبخشی به خصوص در دوران سالمندی و تروما دارد و امیدوار هستم با همیتی که در تک تک شما وجود دارد همچنان با روحیه قوی و نشاط برای حل مشکلات مردم تلاش کنید.
در ادامه اعضای هیئت علمی گروه پیشرفت ها و چالش های گروه را بیان نمودند.
تاکید بر توجه بیشتر به آموزش کارآموزان و کاروزان و رشد متوازن کارهای پژوهشی
سپس دکتر محمدرضا صالحی رییس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تأکید بر نظارت بر حوزه دستیاری، با اهمیت ترین اولویت دانشکده پزشکی را ارتقا کیفیت آموزش پزشکی عمومی دانست و اظهار داشت: نحوه تعاملات رده های مختلف دستیاران با کارآموزان و کارورزان اهمیت بسیاری دارد و باید دراین زمینه نظارت بیشتری شود.
دکتر صالحی بر رشد متوازن کارهای پژوهشی اصرار کرد و اظهار داشت: اعضای هیئت علمی در انتشارات مقالات علمی و پذیرش پایان نامه ها باید سهم متوازنی داشته باشند تا بتوانند روند ارتقای خودرا طی نماید.
گزیده ای از اقدامات و موفقیت های گروه ارتوپدی
در حاشیه این جلسه دکتر رضا شهریار کامرانی مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در معرفی ظرفیتهای گروه ارتوپدی اظهار داشت: هم اکنون اعضای هیئت علمی گروه در بیمارستان های آموزشی امام خمینی، سینا، شریعتی و مرکز طبی کودکان فعالیت دارند و حضور متخصصان ارتوپدی در بیمارستان های ضیائیان و بهارلو نیز فرصت آموزشی خوبی را برای فراگیران فراهم نموده است.
دکتر کامرانی با اشاره به افزایش ظرفیت جذب فلوشیپ، از راه اندازی فلوشیپ جراحی شانه در آینده نزدیک آگاهی داد و اظهار داشت: در ۲ سال قبل ظرفیت پذیرش فلوشیپ زانو، ستون فقرات و اطفال بالا رفته و بتازگی مصوبه راه اندازی فلوشیپ جراحی شانه را دریافت کردیم و به احتمال زیاد امسال در این رشته پذیرش خواهیم داشت.
مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان گوشه ای از دستاوردهای گروه ارتوپدی دانشگاه اظهار داشت: یکی از دستاوردهای مهم این گروه، امکان تعویض مفصل زانو و آرتوسکوپی است؛ آن هم در وضعیت تحریم ها و درحالی که خیلی از بیمارستان ها قادر به انجام آن نبودند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر کامرانی با اشاره به انتشار بیش از ۴۰ مقاله ISI طی سال قبل و افزایش مراکز پژوهشی گروه ارتوپدی اظهار داشت: گروه ارتوپدی در شروع این دوره، فقط یک مرکز پژوهشی در بیمارستان امام خمینی داشت که هم اکنون این تعداد به سه مرکز بالا رفته است. مراکز پژوهشی بیمارستان های امام خمینی و شریعتی مصوب شده و مرکز پژوهشی سینا نیز اخرین مراحل تصویب را می گذراند.
مدیر گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی تهران، ارتوپدی اطفال و تعویض مفصل زانو و لطمه های ورزشی دانشگاه را حائز رتبه اول کشور بیان کرد و اظهار داشت: در تاریخ امتحانات بورد ارتوپدی بیش از ۹۰ درصد رتبه های اول به دانشگاه علوم پزشکی تهران متعلق می باشد.
دکتر کامرانی در انتهای سخنان خود با اشاره به با اهمیت ترین چالش های گروه ارتوپدی اظهار داشت: در حال حاضر با اهمیت ترین مانع پیشرفت گروه ارتوپدی، جایگزینی و بکارگیری نیروهای جوان و کارآمد است که به سبب تنگناهای اقتصادی و روند بروکراسی اداری جذب هیئت علمی ایجاد شده است.
منبع: konkoorist.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب