همکاری علمی بین ایران و زیمبابوه موجب تقویت روابط دو کشور می شود

همکاری علمی بین ایران و زیمبابوه موجب تقویت روابط دو کشور می شود به گزارش کنکوری، رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری با اشاره به دستاوردهای این پژوهشگاه در عرصه اپیدمی ها اظهار داشت: همکاری با پژوهشگران این پژوهشگاه می تواند به طرح های فناورانه در عرصه پیشگیری منجر شود.


به گزارش کنکوری به نقل از ایسنا دکتر جواد محمدی در نشستی با پرفسور دسموند مانتاسا(Desmond Manatasa) دانشمند برتر، دکتر دکستر ساوادیه(Dexter Savadye) مدیر سازمان ملی بیوتکنولوژی زیمبابوه، کریستوفر موساکا(Christopher Masoka) مشاور وزیر علوم و فناوری زیمبابوه که با هماهنگی مرکز همکاریهای تحول و پیشرفت ریاست جمهوری انجام شد، اظهار داشت: همکاری علمی بین ایران و زیمبابوه موجب تقویت روابط دو کشور می شود.
به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه زیست فناوری، محمدی ضمن ابراز خرسندی از حضور هیات بلند پایه علمی کشور زیمبابوه در پژوهشگاه ژنتیک اظهار داشت: ما در امتداد وظایف ذاتی و سازمانی که دولت جمهوری اسلامی ایران در خصوص دیپلماسی و تعامل علمی بین المللی بر عهده دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز علمی گذاشته از تعامل و همکاریهای علمی با تمامی کشورها استقبال می نماییم.
وی ادامه داد: پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری نقطه کانونی و مرکز هدایت ICGEB سازمان ملل متحد است و عضویت زیمبابوه نیز در سازمان مذکور موجب تعریف پروژه های مشترک علمی بسیاری خواهد شد.
محمدی اظهار داشت: همکاران ما جزو نخبگان این رشته هستند که تحقیقات وسیعی درباره ی پاندمی هایی مانند ابولا داشته اند و همکاری با آنها می تواند به طرح جامعی در عرصه های پیشگیری منجر شود.
در ادامه این جلسه، پژوهشگران پژوهشگاه ژنتیک در مورد طرح ها و فناوری های مختلف همچون طراحی و کشت چغندر قند مقاوم به ویروس رازومونیا، تحقیقات و پژوهش درباره ی شناسایی و درمان سرطان، لابراتوار تولید و تیمار حیوانات مدل بیماری و تکنولوژی ای وی اف دام های سنگین همچون ازدیاد بوفالو و تعیین جنسیت جنین برای مقاصد اقتصادی و غذایی بابت گوشت و شیر برای واحدهای دامداری بزرگ و رشته های تحصیلی موجود در پژوهشگاه ژنتیک توضیحاتی ارائه دادند.
سپس، دکتر دکستر ساوادیه مدیر سازمان ملی بیوتکنولوژی زیمباوه، ضمن ابراز خرسندی از حضور در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری علاقه مندی خودرا درباب همکاری علمی با جمهوری اسلامی ایران و پژوهشگاه ژنتیک در قالب همکاریهای علمی به ویژه در شاخه ژنتیک و زیست فناوری در طراحی واکسنHPV، مطالعات زیتون و... ابراز داشت.



1403/02/20
13:30:44
5.0 / 5
329
تگهای خبر: پژوهش , تحصیل , تحقیقات , تكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
کنکوری - konkoorist

کنکوری - konkoorist
konkoorist.ir - حقوق مادی و معنوی سایت كنكوری محفوظ است

كنكوری

آمادگی برای کنکور